Baglygter

Vælg dit bil

Søg efter registreringsnummer

eller

Søg efter køretøj

  Vælg din bil  

Alt du bør vide om baglygter

Baglygterne på din bil er først og fremmest en vigtig del af din bils sikkerhedsudstyr. Uden korrekt lyssætning i dine baglygter er du markant højere udsat overfor bagvedkommende trafik, der kan have problemer med at se din bil, hvilket kan resultere i en ulykke. Baglygterne skal have et klart, rødt lys og skal som minimum kunne ses på 300 meters afstand. Fra og med 2016 er det blevet et lovkrav, at baglygter på nye biler skal tænde automatisk, når du starter bilen. Dette er en EU-lov, der med virkning fra 30. juni 2016 gælder i hele EU.

Bliver du stoppet med en baglygte (eller to), der enten ikke lyser korrekt eller slet ikke virker, så kan politiet idømme dig en bøde på 1.000 kr. for at køre uden tændte lygter (eller forkert lygteføring) i lygtetændingstiden. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med din bil og bilens instrumentbræt, så du kan skifte en baglygte, så snart der er problemer med den. Pærer til billygter er ret billige, så hav fx altid en i reserve liggende i din bil. På den måde undgår du at bruge ”dumme penge” på bøder. Med en smule fingersnilde kan man selv hurtigt og nemt skifte sine lys bag på bilen. Du kan læse, hvordan man gør i din bils manual.

Køb dine nye lygter hos Mister Auto

Med over 300.000 varenumre på lager har Mister Auto siden 2007 været europæernes foretrukne sted at handle bilreservedele og –tilbehør online til faste, lave priser. I kraft af vores gode aftaler med producenterne, kan vi ofte tilbyde de samme kvalitetsprodukter med besparelser på op til 60%. Hvorfor betale mere, når du kan få et produkt til det halve? Dette kombineret med vores hurtige leveringstid, 15-dages returret og tilfredshedsgaranti gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Mangler du derfor billygter eller pærer til din bil, så klik ind på forsiden og find de produkter, der passer nøjagtigt til din bils mærke og model. Med vores intelligente søgeformular kan du nøjes med at indtaste bilens registreringsnummer (din nummerplade), hvorefter vi automatisk finder de produkter, der passer til din bil. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at finde det, man har brug for, til en skarp pris, hvor alle kan være med. Minimér tidsforbruget med at købe lys til din bil. Bestil derfor i dag og få leveret i morgen.