Brændstoffilter

Vælg dit bil

Søg efter registreringsnummer

eller

Søg efter køretøj

  Vælg din bil  

Brændstoffiltre – hvad bruges de til?

Brændstoffiltrets opgave er at beskytte din motors helbred ved at forhindre snavs mm. i at trænge ind i selve benzinsystemet. Dette er en sikkerhedsmekanisme i din motor, der giver den et længere liv. Du bør også vide, at der findes flere forskellige typer af filtre. Bortset fra de helt klassiske brændstoffiltre, er der andre typer benzin- og dieselfiltre, der sørger for en højere grad af filtrering og regulerer både tryk og temperatur. Som en tommelfingerregel er din bils brændstoffilter placeret ved motoren eller under selve bilen – nær bagdækkene.

Hvornår skal dit brændstoffilter skiftes?

Et brændstoffilters levetid er omkring 40.000 kilometer, men det anbefales, at du skifter det ved hvert olieskift. Hvis din bil begynder at miste momentum, når du kører, eller den ikke vil starte, så bør alarmklokkerne ringe. Hvis du opdager anormaliteter som ovenstående, så bør du skifte dit brændstoffilter.

Når det er tid til at skifte dit brændstoffilter, bør du ikke tøve med at se nærmere på vores produktkatalog. Om du har en benzin- eller dieselbil, så har Mister Auto de bedste filtre på markedet. Bestil kvalitetsreservedele nu til de laveste priser og få dem hjem eller til dit nærmeste posthus inden for 48 timer.

Hurtig søgning på Brændstoffilter efter biltype