Bremseforstærker

Vælg dit bil

Søg efter registreringsnummer

eller

Søg efter køretøj

  Vælg din bil  

Alt du bør vide om bremseforstærker

En bremseforstærker (også kendt som en ”brake booster”) er en essentiel del af din bils bremsesystem. Det er denne, der sørger for, at bremserne reagerer med høj kraft, lige så snart du sætter foden på bremsen, så du kan tvinge bilen til standsning. Uden en bremseforstærker er dine skivebremser ikke meget værd, netop fordi de mangler en kraftenhed, som kan aktivere skivebremserne. En bremseforstærker er typisk en overset enhed, når talen falder på bilens bremsesystem. Vi kender alle til selve bremseklodserne, skivebremserne, kaliberen, væsken og slangen, men hvis dine bremser ikke bremser så godt, som de plejer, så kan det også være kraftregulatoren, der er problemet.

Bremseforstærkeren er placeret imellem selve bremseskiven og mastercylinderen. Den er rund og sort og ret let at få øje på, hvis man har fjernet bremseklodserne og bremseskiven fra dækket. Der findes to typer af bremseforstærker, og er du usikker på, hvilken model der passer til din bil, så kan du på webshoppen nemt finde reservedele, der passer til din bil.

Køb din nye bremseforstærker hos Mister Auto

Hvis du skal købe en ny bremseforstærker, så kan du altid finde den hos Mister Auto. På webshoppen finder du på ethvert givent tidspunkt over 300.000 forskellige produkter, som du nemt og hurtigt kan søge frem, så du kun får præsenteret de reservedele, der passer til lige præcis din bils mærke og model. Med vores intuitive søgefunktion kan du nøjes med at indtaste din bils registreringsnummer, hvorefter vi indhenter oplysningerne om din bil, herunder motorstørrelse og årgang, så du er sikker på at få reservedele, der passer. Dette er god service og en integreret del af Mister Autos forretningsgrundlag.

Netop vores høje service er grunden til, at millioner af europæere siden 2007 har valgt Mister Auto som deres foretrukne sted at købe bilreservedele og tilbehør. Ved hjælp af vores gode samarbejdsaftaler med producenterne kan vi skabe det perfekte match, hvor du som forbruger bliver præsenteret for priser, der ofte ligger op til 60% under markedspris. Dette kombineret med vores gode kundesupport, hurtige levering og 15-dages returret gør, at du trygt og roligt kan handle på Mister Auto og få tilsendt dine reservedele direkte til din dør.

Hurtig søgning på Bremseforstærker efter biltype