Støddæmper bag Volvo

Vælg dit bil

Søg efter registreringsnummer

eller

Søg efter køretøj

Vælg modellen for din Volvo
Vælg motoren på din Volvo
  Vælg din bil  

Støddæmper bag

Støddæmpere (til baghjulene) til Volvo kan kun købes og udskiftes som par.

På Mister-Auto.dk kan du finde støddæmpere fra store producenter som KYB, MONROE og SACHS, og du tilføjer automatisk to ad gangen til din indkøbskurv. Hvorfor to? Fordi din Volvo ikke skal bringes ud af ligevægt.

Hvis én støddæmper er gået i stykker, er der stor sandsynlighed for, at dens makker på det andet hjul også er det. Det er farligt, hvis støddæmperne på din bil ikke virker, da bilen i så fald har svære ved at ”klistre” sig fast på vejbanen og i vejsving, når det eksempelvis regner. Bilens evne til at bremse er ligeledes stærkt forringet. Nedslidte støddæmpere ser slidte ud på overfladen. Hvis din bil ligeledes oplever olielæk eller unormal og uensartet slidtage på dækkene, er det et afgørende tegn på, at der er noget i vejen med støddæmperne.

Du kan tjekke dine støddæmpere på din Volvo ved at presse hårdt ned på bagagerummet og derefter observere, om bilen efterfølgende ”hopper op” igen (bevæger sig op og ned). Er dette tilfældet, er der stor sandsynlighed for, at dine støddæmpere til din Volvo skal udskiftes. Tænk på at få dine støddæmpere tjekket for hver 20.000 tilbagelagte kilometer og udskift dem for hver 80.000-100.000 kilometer.

For at se udvalget af støddæmpere, som passer til netop din Volvo, beder vi dig vælge din Volvo og dens præcise model samt motortype via vores søgefunktion.