Støddæmper for Renault

Vælg dit bil

Søg efter registreringsnummer

eller

Søg efter køretøj

Vælg modellen for din Renault
Vælg motoren på din Renault
  Vælg din bil  

Støddæmper for

Støddæmpere (til forhjulene) til din Renault kan kun købes og udskiftes som par.

På Mister-Auto.dk kan du finde støddæmpere fra store producenter som KYB, MONROE og SACHS, og du tilføjer automatisk to ad gangen til din indkøbskurv. Hvorfor to ? Fordi din Renault ikke skal bringes i uligevægt.

Hvis én støddæmper er gået i stykker, er der stor sandsynlighed for, at dens makker på det andet hjul også er det. Det er farligt, hvis støddæmperne på din bil ikke virker, da bilen i så fald har sværere ved at være at ""klistre"" sig fast på vejbanen og i vejsving, når det eksempelvis regner. Bilens evne til at bremse bliver ligeledes stærkt forringet. Nedslidte støddæmpere ser slidte ud på overfladen. Hvis din bil ligeledes oplever olielæk eller unormal og uensartet slidtage på dækkene, er det et afgørende tegn på, at der er noget i vejen med støddæmperne.

Du kan tjekke dine støddæmpere på din Renault ved at presse hårdt ned på forenden af bilen og derefter observere, om den efterfølgende ”hopper op” igen (bevæger sig op og ned). Er dette tilfældet, er der stor sandsynlighed for, at dine støddæmpere til din Renault skal udskiftes. Tænk på at få dine støddæmpere tjekket for hver 20.000 tilbagelagte kilometer og udskift dem for hver 80.000-100.000 kilometer.

For at se udvalget af de støddæmpere, som passer til netop din Renault, beder vi dig vælge din Renault og dens præcise model samt motortype via vores søgefunktion.