Tandremsskift SKODA

Køb Tandremsskift SKODA billigt

På Mister Auto kan du købe autodele til alle « Tandremsskift »-modeller online. Angiv modellen og motoren for din SKODA, og få adgang til produkter, som passer til dit køretøj.
Søg efter bil
Indtast dit registreringsnummer
f.eks. 'AB 12 345'
Søg efter registreringsnummer
Vælg modellen for din SKODA
Vælg motoren på din SKODA
  Vælg din bil  

Tandremsskift

Tandremmen og dens dertilhørende dele i din SKODA bliver slidt med tiden og skal derfor udskiftes alt efter anbefalingerne fra producenten. Ellers risikerer du simpelthen at ødelægge motoren.

Tandremmen er hovedansvarlig for at synkronisere bevægelserne mellem ventilerne og stemplerne. Et tandremssæt består af følgende løsdele: Strammehjulet, som er til for at stramme tandremmen, som ligeledes følger med som en del af sættet. Alt efter hvilken SKODA –model, din bil er, medfølger også én eller flere remskiver.
Tandremssættet er ligeledes med til at styre vandpumpen, som er vigtig at have i en bil, da det er denne, der nedkøler motoren.

På Mister-Auto.dk finder du tandremssæt til din SKODA fra nogle af de største producenter. Priserne ligger på 30-100 KR. For lettest muligt at finde det tandremssæt, der passer til netop din bil, beder vi dig vælge den præcise model og motortype på din SKODA ved hjælp af vores søgefunktion.

Køb Tandremsskift SKODA online efter forhandler